• Telefon :
  • (+47) 751 20 500
Hotellet ligger midt i sentrum av Mo i Rana. Kort vei til restauranter og shopping!
Svartisen er verdt å få med seg i sommerhalvåret
Polarsirkelen ligger bare en times kjøretur fra hotellet

Halloween

By admin | Kommentarer er skrudd av for Halloween

Halloween, eller Allehelgensaften, er rett rundt hjørnet og helgener og martyrer skal minnes på ulikt vis verden over. Hos oss blir det verken "knask eller knep", kostymer eller skumle priser i helgen; vi nøyer oss med å tenne lykter og ønsker alle våre gjester velkommen inn!

Halloween, eller Allehelgensaften, er rett rundt hjørnet og helgener og martyrer skal minnes på ulikt vis verden over. Hos oss blir det verken «knask eller knep», kostymer eller skumle priser i helgen; vi nøyer oss med å tenne lykter og ønsker alle våre gjester velkommen inn!

Categories: Ukategorisert

Comments are closed.