• Telefon :
  • (+47) 751 20 500
Hotellet ligger midt i sentrum av Mo i Rana. Kort vei til restauranter og shopping!
Svartisen er verdt å få med seg i sommerhalvåret
Polarsirkelen ligger bare en times kjøretur fra hotellet
 

Velkommen til Mo i Rana

Comfort Hotel Ole Tobias ligger i sentrum av Mo i Rana, og porten til Polarsirkelen. Like ved hotellet finner du Rana Museum som har utstillinger om både kulturell historie og naturhistorie. I gangavstand fra hotellet finner du Moholmen med sine sjarmerende trehus og den 10 meter høye skulpturen Havmannen, byens beskytter, som står ute i fjorden.

Hotellet er det perfekte utgangspunkt for å oppleve områdets naturskjønne omgivelser. Opplev Svartisen, Norges største isbre, Saltfjellet og Grønligrotta, Norges største turistgrotte.

Hotellet byr på en intim atmosfære med forankring i Nord-Norges unike lokalhistorie. Hotellet er utsmykket med detaljer fra byens historie som bilder fra byens jernbanehistorie.

Hotellet byr på 30 koselige hotellrom, og i resepsjonen kan du kjøpe diverse snacks og drikkevarer. Gratis trådløs nettverk på hele hotellet. Rett utenfor døren finner du mange spennende restauranter, teater og kino. Slapp av i hotellets spisevogn med nystekte vafler, etter en opplevelsesrik dag i Mo i Rana.

Det er gratis parkering og fri lading av El-biler for våre gjester.

Comments are closed.